Tatlinin insanin mutlu anlarini animsattigina, evi saran sicacik kekin kokusunun evi ev yapan temel unsurlardan biri olduguna; cay ve ona eslik eden kekin her zaman anne-kiz, abla-kardes, kiz kiza fiskoslarinin yada kocaman aile toplantilarindaki kahkahali sohbetlerin tadina tad kattigina inanmisimdir.Bu nedenle tatli ve kekleri yapar ve resimlerken bu blogu acmaya karar verdim.Hem kesfettiklerimi paylasmak hem de begeni toplayan tariflerimi tatmak isteyenlerle bulusturmak icin buradayim.
7 Aralık 2015 Pazartesi
Frambuaz-Limonlu Pasta
Yemelere doyamadık biz bu pastayı. Sizden önce biz afiyetle kalorileri aldık yani:)
Pandispanya ve kreması limonlu içi bol frambuaz dolgulu bi afet resmen.
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben pastada çilek frambuaz limon gibi tatları çok severim.
Bu pastanın puf pandispanyası limonlu kremayla uyumu üzerindeki hindistan cevizinin kokusu da beğenildi. Sipesyallerimizin arasına katıldı kendileri:)
Tatlı kriziniz tutup bir muzurluk yapmak isterseniz ya da 'canımın içii' dediğiniz birine sürpriz yapmak isterseniz siparişlerinizi bekliyor olacağım.:)
Hamiş: Ahududu kanı temizleyen kan yapan arıların temel nektarı olan bir meyve olup Türkçe tamkarşılığı 'ceylan dutu' imiş. Bu da bende günün miniş bir bilgisi olsun. Sevgiyle kalın .
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yaa aynı şehirde olsaydık olmaz mıydı? Harikaydıı, bir daha istiyorum ama en kısa zamanda.
YanıtlaSil